The Overslept logo


The Overslept is een Nederlandse rockband uit Hilversum, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang en gitaar), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). Het viertal besluit in 2014 hun muzikale krachten te bundelen. De sound van de band ontwikkelt zich sindsdien van een old school poppunk geluid tot een serieuze en toegankelijke rock sound.

Via de Popronde speelt de band zich met haar nieuwe sound in de kijker en tekent bij 8Ball Music. Het viertal wordt in juni 2017 gebombardeerd tot 3FM Talent en in augustus van dat jaar verschijnt hitsingle ‘Stolen Car’ - vergezeld door een videoclip van wereldformaat. ‘Stolen Car’ kan naast 3FM rekenen op support van Radio 538, Q-Music en Veronica.

Ook live staat The Overslept garant voor een stevige en energieke set. Zowel instrumentaal als vocaal staat de performance als een huis, zo bewees de band op het Serious Request podium in Apeldoorn en in AFAS Live met Panic! At The Disco en Paramore.

The Overslept trapt 2018 af met een knaller: het viertal staat op Noorderslag en is bevestigd voor Paaspop en Pinkpop. Op 26 januari verschijnt de langverwachte vervolg single ‘Save Our Souls’. Leadzanger Sem: “Het voelt goed om na ‘Stolen Car’ met ‘Save Our Souls’ meer van onze sound te laten horen. We kunnen niet wachten om dit jaar nog meer te spelen en veel nieuwe muziek uit te brengen.”

Foto


The Overslept by Nynja Dudok
Download als JPG
(9.2 MB)

Foto credits: Nynja Dudok van Heel

Video


Contact

Management

Wilfried Damman & Jochem Winterwerp
management@theoverslept.com

Boekingen

Mojo Concerts
Jarn van Strijen
j.van.strijen@mojo.nl

Label

8Ball Music
Helene Koekoek
helene@8ballmusic.nl